Halaman Utama

Recent Posts

Thursday, October 13, 2011

::Kesukaanku::

Assalamualaikum dan salam 1 Malaysia . perghh lama betul tak update blog wa ni ! Maaf sebab banyak komen2 yg tak terbalas . bukan sibuk tapi takde masa . hehehe . ( hampir lupa gaya penulisan yg di gunakan sebelum ni ) tambah pulak guna laptop . Sebelum ni pakai pc kt umah je . yelah nak update2 pun kena fikir2 gak apa tajuk nak buat untuk bagi orang baca . hari ni , wa rasa takde lah menarik sangat kot . tapi wa yakin entri kali ni mungkin mengimbau kembali zaman2 sekolah rendah dulu kan .

kartun animasi jepun Dragonball Z .

haaaa ni la tajuk entri wa kali ni . mana tak teringatnya kan memang minat gila kt kartun ni zaman sekolah rendah dulu . sehinggakan sekolah pun sanggup tak datang semata-mata nak tengok citer nih . yela seingat wa citer ni di siarkan setiap pagi ahad ( kt kelantan hari ahad bukan hari minggu ) hihihi . pagi2 mula lah berlakon , sakit tu la sakit ni lah . . ' hei bro ayat lu tu kalau boleh jangan macam drama petang2 blh tak ? ' hehehehe .

Dari mula sampai lah tamat episod citer ni wa tengok . sekor2 watak ingat namanya ! ( tp sekarang wa dah lupa lah ) ada la ingat sekor dua . hihihi . paling wa minat , watak Majin Bu tuu . hahaha ! wa suka dia punya power sumpah orang jadi coklat . Teringin gak wa nak sumpah budak kelas wa sorang yang gedik tuh jadi coklat ! tak abis2 gediknya kalau lawa takpe la jugak kan . makin hari makin bangang ! heeheehee . tak payah citer la siapa . ok kt sini je dari wa . babai~

p/s : komik citer ni pun wa ada yg full version ! hihihi . tapi semua tu dah takde . mana ntah wa letak . tak pun mak wa yang buang . mungkin ? ? hmmm . . anda bagaimana pula ?

Suka ? Sila Tekan "LIKE" dan Tinggalkan Komen Anda !

1 comment:

Ania said...

Blognya keren! Apa Anda mau mengembangkan dan mempromosikan blognya lagi? Kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya. Kami tidak terhapus filenya dengan waktu batas. Coba servis kami tanpa registrasi:)

Post a Comment

::Tiada Kena-Mengena Dengan Yang Hidup Mahupun Yang Telah Meninggal Dunia::
-Terima Kasih Diatas Komen Yang Diberikan-